BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 22 June 2011

Atika Beauty


KRIM PAYUDA: RM45.00

Krim Payuda dari Atika Beauty adalah sapuan pati herba untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana la dirumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita.
Krim Payuda adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP.
Krim Payuda bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuas hati dengan hasilnya.

KEHEBATAN KANDUNGAN KRIM PAYUDA:
 1. Pueraria Mirifica merupakan tumbuhan yang ada natural phyto-estrogen yang amat berkesan dalam memperlahankan proses penuan seperti kedutan kulit, rambut, tulang dan payu darah yang kendur. Ia juga berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit.
 2. Pueraria Lobata adalah satu herba yang berasal daripada Thailand yang mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia adalah herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. Ia mengandungi Phytoestrogen memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

KHASIAT KRIM PAYUDA:
 • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
 • Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
 • Membesarkan kembali payudara yang mengalamli pertumbuhan yang terbantut.
 • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
 • Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara.
 • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
 • Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara.
 • Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
 • Membesarkan payudara yang kecil.
 • Membentuk payudara lebih padat berisi.
 • Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya.
 • Menghalus dan menegangkan kulit payudara.
 • Mengeluarkan puting yang tenggelam.
 • Melancarkan peredaran darah sekitar payudara

CARA PENGGUNAAN KRIM PAYUDA:
Amat mudah dan mengambil beberapa minit sahaja, gunakan krim payuda 2 kali sehari,waktu pagi dan malam,dengan merujuk kepada teknik urutan yang disediakan dalam kotak krim payuda.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JUS PAYUDA: RM45.00

Payuda adalah minuman berasaskan herba dari Atika Beauty untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana ia dirumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica. Kedua-dua herba tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita.
Payuda adalah 100% herba semulajadi tanpa tambahan tepung, bahan kimia, pewarna mahupun pengawet. la sangat selamat dan dikeluarkan oleh pengilang bertauliah yang mempunyai status GMP. Payuda bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya.

KEHEBATAN KANDUNGAN JUS PAYUDA:
 1. Tembikai Madu membantu mengurangkan masalah kulit dan menjadikannya lebih sihat.
 2. Pueraria Mirifica merupakan tumbuhan yang ada natural phyto-estrogen yang amat berkesan dalam memperlahankan proses penuan seperti kedutan kulit, rambut, tulang dan payu darah yang kendur. Ia juga berkesan meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon, meningkatkan estrogen dalam badan yang mengaktifkan kolagen dalam kulit.
 3. Pueraria Lobata adalah satu herba yang berasal daripada Thailand yang mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia adalah herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. Ia mengandungi Phytoestrogen memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

KHASIAT JUS PAYUDA:

 • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
 • Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
 • Membesarkan kembali payudara yang mengalamli pertumbuhan yang terbantut.
 • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
 • Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
 • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
 • Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan).
 • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
 • Menghalang “mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh badan. kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan mengubah bentuk badan seseorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.
 • Kompaun aktif dalam Pueraria Lobata dan Mirifica dapat bertindak sebagai anti-oksida untuk mengganti kehilangan estrogen asal dan meningkatkan sistem imunisasi badan.
 • Membantu memperbaiki simptom menopaus, mengurangkan kesakitan yang dialami akibat masalah menopaus dan hot flushes, dengan ciri-ciri menyeimbangkan hormonnya. Ia juga menyediakan nutrien untuk mengurangkan kesan perubahan psikologi dan fisikal akibat proses menopous.          

CARA PENGAMBILAN JUS PAYUDA:
 1. Goncang dahulu sebelum diminum,ambil 12 ml.
 2. Minum 2 kali sehari dengan menggunakan cup sukatan yang disediakan selepas sarapan pagi dan malam.
 3. Perhatian! Wanita mengandung dan menyusukan anak dilarang mengambil minuman Atika Beauty Payuda.
 4. Kandungan Minuman Payuda 250ML.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Whitening & Collagen Beauty Drink: RM32.00


Whitening & Collagen Beauty Drink diformulasi khusus untuk wanita yang ingin memiliki kulit yang lebih cerah, halus, muda dan gebu.


KEHEBATAN KANDUNGAN WHITENING & COLLAGEN BEAUTY DRINK:

 1. Ekstrak Akar Licorice mengandungi banyak vitamin & mineral termasuk Lecithin, Protein, Silicon, Magnesium, Thiamine, Vitamin B & E. Juga bertindak sebagai anti-oxidan & mencerahkan warna kulit.
 2. Ekstrak Ginseng memperkuat stamina, memperlambat proses penuaan.Ia berkhasiat untuk menyembuh penyakit kanser, kencing manis, anemia dan hati, bermanfaat untuk penyembuhan penyakit “dingin seks”, mengaktifkan syaraf dan meningkatkan stamina dan menguatkan tubuh.
 3. Ekstrak Keladi Liar mempunyai khasiat tinggi yang mampu mencegah seseorang daripada dijangkiti kanser atau mengelakkan penyakit itu daripada merebak.
 4. Serbuk Mutiara bertindak mencegah dan menghilangkan pimentasi serta bintik-bintik hitam pada seluruh kulit. Membersihkan darah lalu mengurangkan jerawat. Mengekalkan keremajaan kulit serta menjadikan kulit lebih cerah, lembut, halus, licin dan gebu.
 5. Serbuk Aloe Vera digunakan secara tradisional merawat luka melecur & juga menghaluskan kulit.
 6. Collagen merupakan protein semulajadi yang memainkan peranan penting dalam proses menghasilkan sel-sel baru. Dalam erti kata lain, Collagen menyokong fungsi kulit yang sihat serta menyerlahkanya. Collagen juga bertindak sebagai agen anti penuaan


KHASIAT WHITENING & COLLAGEN BEAUTY DRINK:
 • Mengekalkan keremajaan kulit.
 • Menjadikan kulit lebih cerah, lembut, halus, licin dan gebu.
 • Menegang, mencerah dan mencantikkan kulit.
 • Membersihkan darah lalu mengurangkan jerawat.
 • Melancarkan perjalanan darah.

CARA PENGAMBILAN WHITENING & COLLAGEN BEAUTY DRINK:
 1. Campurkan 1 paket Whitening & Collagen Beauty Drink ke dalam 200ml air suam atau sejuk.
 2. Kacau hingga sebati dan minum segera.
 3. Diambil hanya 2 kali sehari iaitu di waktu pagi dan malam.
 4. Banyakkan minum air kosong.
 5. Perhatian: Tidak sesuai untuk kanak-kanak dan ibu-ibu mengandung. Sekiranya sedang mengambil ubat, sila dapatkan nasihat doktor sebelum menggunakan produk ini.
 6. Kandungan 14 sachet0 comments: